نشاسته و آب سرد رو با هم حل میکنیم به گونه ایی که نشاسته کاملا حل شده باشد بعد شکر را اضافه نموده بعد بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله ی بسیار کم روی حرارت و مدام هم میزنیم کمی که روی حرارت بود گلاب را افزوده (مدت و شعله در طعم باسلوق بسیار تاثیر دارد)
بعد که قوام امد روغن اضافه میکنیم و از روی شعله برمیداریم
در قالبی با قطر ۲ سانت ریخته البت باید نایلون بندازیم چرب هم کنیم
بعد از ۳الی ۵ ساعت از قالب جدا کرده و برش میدهیم پودر قند یا نارگیل میزنیم که رطوبت آن گرفته شود
Siamak
نوش جان 👍
.
دلمان خواست../
Parande mohajer
نوش جان 👍
موچکلم
Siamak
Parande mohajer
دلمان خواست../
راحته درست کردنش کع
.
جدا ... نوش جونت شکوه بانو
Parande mohajer
ممنونم
خسرو
Parande mohajer
مچکرم خسروع کلیکی ها
خسرو
خواهش میشه
شیرین زبون
بی سرزمین تر از باد
به به از هر انگشتتون هنر میباره
Mohammad
چجوری درست کردیش؟
Siamak
با مواد اولیه
Mohammad
جنسش خوب نبوده برات مثل اینکه عااا
Parande mohajer
چجوری درست کردیش؟
آب
نشاشته ذرت
پودر ژله
شکر
گلاب
Parande mohajer
با مواد اولیه
😏
Siamak
Mohammad
دستور پخت ش چیه؟
Parande mohajer
دستور پخت ش چیه؟
نشاسته و آب سرد رو با هم حل میکنیم به گونه ایی که نشاسته کاملا حل شده باشد بعد شکر را اضافه نموده بعد بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله ی بسیار کم روی حرارت و مدام هم میزنیم کمی که روی حرارت بود گلاب را افزوده (مدت و شعله در طعم باسلوق بسیار تاثیر دارد)
بعد که قوام امد روغن اضافه میکنیم و از روی شعله برمیداریم
در قالبی با قطر ۲ سانت ریخته البت باید نایلون بندازیم چرب هم کنیم
بعد از ۳الی ۵ ساعت از قالب جدا کرده و برش میدهیم پودر قند یا نارگیل میزنیم که رطوبت آن گرفته شود
Mohammad
من اگه ۵ ساعت بخوام صبر کنم واسش ک
Parande mohajer
من اگه ۵ ساعت بخوام صبر کنم واسش ک
😏
Mohammad
خعلی زیاده خو
SePeHr
عالیه
Parande mohajer
مچکر
ستاره درخشان
نوشه جونت❤️
√ محسن قـوامــی
بَه بَه
Parande mohajer
بَه بَه
مچکر
√ محسن قـوامــی
زنده باشید
فاطی
اثا کد بانوی کی بودی تو
Parande mohajer
اصصصصن یه وضعیییی🤭
🥰
فاطی
ای جااانم
Parande mohajer
جان ت سلامت فاطی قشنگه🥰
فاطی
قلفونت ک عزیزم