Science
علم و تکنولوژي
۱۸ پست
۱۹ مشترک
۱۳ پسند
عمومی

رتبه گروه

مبنای تعداد کاربر رتبه ۱۶۳
مبنای تعداد هوادار رتبه ۱۱۸
مبنای تعداد ارسال رتبه ۱۴۲

گروه امروز فاقد فعالیت بوده است.

کاربر فعال ماه مشخص نمی‌باشد.

بازنشر کرده است.
علایم بیماری گاستریت چیست؟

شايعترين علائم اين بيماري درد شكمي‌ و دل‌ پيچه،‌ سياه‌ شدن‌ اجابت‌ مزاج‌ در اثر خونريزي‌ گوارشي‌، احساس سوزش در بالاي شكم و گاهي‌ استفراغ،‌ بي‌اشتهايي،‌ تب‌، ضعف‌، تورم‌ شكم،‌ درد تند، مبهم‌ و يا آزاردهنده‌ در قفسه‌ سينه،‌ احساس‌ اسيد معده در دهان و ندرتاً اسهال‌ است. گاستريت همچنين با آروغ‌ يا نفخ‌ همراه است. ‌

علاوه بر اين در گاستريت حاد علائمي چون كوفتگي، احساس پر بودن معده، سر درد، سر گيجه، تشنگي شديد، تنفس تند، كشيدگي شكم، حساس و سفت شدن شكم مشاهده مي‌شود
بازنشر کرده است.
بيماري گاستريت يا ورم معده چيست؟
گاستريت‌ يا ورم‌ معده‌ به حالتي گفته مي‌شود كه در آن معده دچار التهاب‌ يا عفونت‌ خفيف‌ در لايه مخاطي مي‌شود‌ و معمولا به دو حالت ورم معده شديد يا مزمن بروز مي‌كند.
كشيدن سيگار، زياده‌روي در خوردن بويژه مصرف مواد غذايي كه به سادگي قابل هضم نيستند، ترشح بيش‌ از اندازه‌ اسيد معده‌ كه اغلب در نتيجه مصرف نوشيدني‌هاي الكلي صورت مي‌گيرد، ابتلا به عفونت‌هاي باكتريايي‌ يا عفونت‌هاي‌ ويروسي‌ كه اين‌ نوع‌ از ورم‌ معده‌ ممكن‌ است‌ مسري‌ باشد، مصرف زياد كافئين‌ و مصرف برخي از داروها مانند‌ آسپرين‌، داروهاي‌ ضدالتهابي‌ غيراستروييدي‌، استرس‌، رژيم‌ غذايي‌ نامناسب‌، ابتلا به برخي از بيماري‌ها‌ كه‌ باعث كاهش مقاومت‌ مي‌شوند، خستگي‌ يا كار زياد و در نهايت وجود باكتري‌ هليكوباكتر پيلوري‌ در معده همگي مي‌توانند از عوامل بروز بيماري گاستريت باشند.‌
علایم بیماری مننژیت (مننگوکوک)

مننژيت: كانون اولیه عفونت مننگوكوكي حلق و بیني است و علائم بیماري شامل تب و لرز، سر درد، تهوع و استفراغ، سفتي عضلات بخصوص در ناحیه گردن، كاهش هوشیاري، بثورات جلدي است
مننگوكوك علاوه بر مننژيت، باكتريمي و سپتي سمي نیز ايجاد مي كند.
در عفونت هاي برق آسا ضايعات هموراژيک در غدد فوق كلیوي ايجاد شده كه در نهايت منجر به سندرم واترهوس فريدريشن مي گردد.
مننگوکوک چیست؟

مننگوکوک یا نایسریا مننژیتیدیس نیز یکی دیگر از گونه های مهم جنس نایسریا میباشد و مانند گنوکوک ديپلوكوك هاي گرم منفي هستند كه بخشي از فلور طبیعي دستگاه تنفسي فوقاني انسان را تشکیل مي دهد. این باکتری متابولیسم هوازي دارد و بدون اسپور است. هچنین بي حركت نیز میباشد و اغلب داراي كپسول و برخي نیز داراي پیلي مي باشند.

رشد بهتر مننگوکوک در دماي ۳۵ تا ۳۷ درجه در محیط مرطوب و در حضور دي اكسید كربن است. این باکتری اكسیداز و كاتالاز مثبت است و داراي نیازمندي بالاي رشد است و همچنین از اكسیداسیون گلوكز و مالتوز اسید تولید مي كنند.
بازنشر کرده است.
گونوکوک چیست؟

نایسریا گنوره آ (Neisseria gonorrhoeae) یا گنوکوک که عامل بیماری مهم و شایع سوزاک است؛ یک باکتری گرم منفي، هوازي، به صورت ديپلوكوك شبیه دانه هاي قهوه است که تماما اكسیداز مثبت هستند. این باکتری قادر به اكسیداسیون قند ها نیز هست.

جنس نايسريا چندید گونه مخلف دارد که یکسری از آن ها غیر بیماریزا و یکسری بیماری زا اند. گونه های غیر بیماريزا در جنس نایسریا فلور سیستم تنفسي فوقاني هستند و نايسريا هاي بیماريزا شامل نايسريا گنوره آ و نايسريا مننژيتیديس هستند
بیماری گونوره آ همان سوزاک و از بیماریهای شایع مقاربتی میباشد.
بازنشر کرده است.
علت تعریق بدن بعد از مصرف آب؟

کم آبی و تعریق ارتباط زیادی باهم دارند. برای پشگیری از کم آبی بدن، باید مطمئن شوید که به میزان کافی آب می‌نوشید. اما ممکن است در نتیجه نوشیدن آب فراوان، ببینید که بیشتر از حد معمول هم عرق می‌ریزید.

به‌طور متوسط، ده درصد از آبی که بدن روزانه دفع می‌کند، بصورت عرق است. حتی اگر به‌طور مرتب هم ورزش نکنید، بدن شما در زمان‌های مختلف روز به تعریق ادامه می‌دهد تا از فوایدش بهره‌مند شوید.

عرق کردن، به پوست‌تان کمک می‌کند فعال بماند، خلل و فرج را تمیز می‌کند، کمک می‌کند دمای بدن‌تان پایین بماند و با دفع سموم از بدن از بیمارشدن‌تان پیشگیری می‌نماید. اما اگر مراقب نباشید، کم آبی می‌تواند با تعریق ارتباط داشته باشد.
ای جانم مهربون یادش بخیر کاش میتونستم ب تو واگزارش کنم
بازنشر کرده است.
آنژیوژنز در سلول‌ های سرطانی؛ سلول‌های سرطانی قادر هستند با تولید مولکول‌هایی به عنوان سیگنال، تولید رگ در اطراف خود را برنامه‌ریزی کنند.
بازنشر کرده است.
سلول‌های سرطانی از جهات دیگری که مستقیماً مربوط به چرخه سلولی نیستند با سلول‌های طبیعی تفاوت دارند. این تفاوت‌ها به رشد‌، تقسیم و شکل گیری تومور کمک می‌کند. به عنوان مثال‌، سلول‌های سرطانی توانایی مهاجرت به سایر قسمت‌های بدن (فرآیندی متاستاز) و تولید و رشد رگ‌های خونی جدید را دارند. به فرایندی که طی آن سلول‌های سرطانی قادر به تولید و رشد رگ‌های خونی یا به اصطلاح رگ‌زایی می‌شوند، «آنژیوژنز» (angiogenesis) می‌گویند. آنژیوژنز فرایندی است که به منظور تامین منبع اکسیژن و مواد مغذی برای سلول‌های توموری انجام می‌شود.
بازنشر کرده است.
ویژگیهای سلولهای سرطانی

یکی دیگر از ویژگی‌های بارز سلول‌های سرطانی «نامیرایی» آن‌ها است. در واقع نامیرایی اصطلاحی مناسب برای این واقعیت است که آن‌ها می‌توانند چندین برابر بیشتر از یک سلول طبیعی بدن تقسیم سلولی انجام دهند. به طور کلی‌، سلول‌های انسانی می‌توانند قبل از، از دست رفتن ظرفیت تقسیم‌ و پیر شدن، فقط حدود 40-60 دور چرخه تقسیم را طی کنند و در نهایت بمیرند.
مشاهده ۳ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
درمان سرطان در عرفان:

باور اینکه همه چیز از خداست و توکل خالص بدون شرک. دوری از غم و استرس و عصبانیت میتواند کمک کننده باشد . و مناجات های مرتبط بارشعور کیهانی شامل فرادرمانی، ذهن اشتراکی و ... تاثیر گذار است .
ناگفته نماند ترس هم مانند غم از شعور های منفی و دعوت کننده عوامل موثر بر پیشرفت سرطان است.
مشاهده ۴ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
سرطان از دید علم :
سرطان در اصل بیماری تقسیم کنترل نشده سلول‌ها است. پیشرفت و گسترش آن معمولاً با یک سری تغییرات در فعالیت تنظیم کننده‌های چرخه سلولی مرتبط است. به عنوان مثال، مهارکننده‌های چرخه سلولی، هنگامی که شرایط مناسب نیست، از تقسیم سلول‌ها جلوگیری می‌کنند، بنابراین فعالیت بسیار کم این مهارکننده‌ها می‌تواند باعث سرطان شود.

سرطان از دید عرفان:

فرمان شعور سلول بر تولید بیش از حد به واسطه غم ، استرس، عصبانیت که این سه باثر مشکلات اجتماعی خانوادگی و احساسی پدیدار میشود .
بازنشر کرده است.
راه‌کارهای روانشناسی‌سرطان


بیمار در ابتدا به دنبال عواملی‌اند که باعث بروز سرطان در آنها شده (از عوامل وراثتی تا روانی)
بیمار باید به این باور برسد که می‌تواند پیشرفت و بازگشت بیماری خود را کنترل کند.
با نشان دادن افرادی که وضع وخیم‌تری دارند میتوانیم اعتماد به نفس بیمار را تقویت کنیم.
زمانی که این راه‌کارها را برای بیمار در پیش بگیریم؛ او راحت‌تر می‌تواند با بیماری خود کنار بیاید. معمولاً علاوه بر بیمار خانواده او نیز تحت‌تاثیر این شرایط استرس‌زا هستند؛ پس باید آنها هم از حمایت‌های اجتماعی برخورد شوند تا این شرایط استرس‌زا را از بین ببرند.

زمانی که این راه‌کارها را برای بیمار در پیش بگیریم؛ او راحت‌تر می‌تواند با بیماری خود کنار بیاید. معمولاً علاوه بر بیمار خانواده او نیز تحت‌تاثیر این شرایط استرس‌زا هستند؛ پس باید آنها هم از حمایت‌های اجتماعی برخورد شوند تا این شرایط استرس‌زا را از بین ببرند
....!
بازنشر کرده است.
تیپ شخصیتی و سرطان

افرادی که دارای فشار روانی بالای اند و زود عصبانی می‌شوند در معرض انواع بیماری‌ها قرار دارند پیشگیری و درمان سرطان نیز با فشار روانی ارتباط دارد. فشار روانی باعث کاهش کارایی دستگاه ایمنی می‌شود؛ در نتیجه در مقابل واکنش‌های حساسیت، حملات آسم، سرطان آسیب‌پذیر است.

تیپ‌های شخصیتی که ویژگی‌های نظیر: منفی‌نگری، کینه‌ای و عدم ابراز تنفر، ناتوانی در ایجاد روابط معنادار و بادوام، ناامیدی از خود؛ را دارد مستعد بیماری سرطان اند.

در روانشناسی سرطان استرس یکی از عواملی است که باعث بروز انواع بیماری‌ها ازجمله سرطان می‌باشد. در شرایط استرس‌زا بدن کورتیکوستروئید آزاد می‌کند که باعث کاهش ‌فعالیت‌ سیستم‌ایمنی می‌شود و بدن توانایی مقابله با بیماری‌های از قیبل سرطان را از دست می‌دهد. در نتیجه این بیماری پیشرفت می‌کند.
مشاهده ۴ دیدگاه ارسالی ...