♔یاســــین♔

شآدترین آدمهآ بهترین چیزهآ رو ندآرن اونآ از هرچیزی بهترینش رو #میسآز.. بیشتر

♔یاســــین♔
۳,۲۲۵ پست
۳۶۵ دنبال‌کننده
۶۹,۸۱۱ امتیاز
مرد، متاهل
شیطون
مدیریت فروشگاهای جهانی
زندگی با فاميل
سربازی رفته ام
سیگار ميکشم
دلار
1100
قد ۱۷۹، وزن ۷۸

تصاویر اخیر

بازنشر کرده است.
‍ در سرعت فراتر از سرعت نور، جسم فرضی هم در حالت و هم در حالت تنها می تواند دارای یک جرم مجازی باشد. این جسم می تواند در حرکت کند که هنوز وجود ندارد. در قادر است در یک "فضای منفی" و در یک "زمان وارونه" حرکت کند و توالی زمانی اش از به برود.
بازنشر کرده است.
نادر جهانبانی در ۲۷ فروردین ۱۳۰۷ در تهران چشم به جهان گشود. او پسر امان‌الله جهانبانی، از فرماندهان ارتش شاهنشاهی با درجهٔ سپهبدی، وزیر و سناتور مجلس سنای ایران بود. مادر وی هلن کاسمینسکی از مهاجران روس بود.
نادر جهانبانی بنیان‌گذار و سرپرست تیم آکروجت تاج طلایی ایران در سال ۱۹۵۸ بود. یک سال پس از تشکیل تیم آکروجت تاج طلایی، در مسابقه‌ای با حضور ایران، نیروی هوایی آمریکا و نیروی هوایی بریتانیا، تیم ایران مقام نخست را به دست آورد. تیم آکروجت تاج طلایی ایران تا زمان انحلال آن یعنی در بهمن‌ماه ۱۳۵۷، جزو قدرتمندترین تیم‌های آکروباسی هوایی با هواپیمای جت در دنیا بود که در چندین رقابت بین‌المللی، مقام‌هایی را نیز کسب کرد.
بازنشر کرده است.

طبق برنامه موشک غول‌پیکر ناسا امروز۷ شهریور ساعت ۱۷:۰۳ به وقت ایران، به فضا پرتاب می‌شود. این فضاپیما، کپسول اوریون را به فضا خواهد برد و در مسیر، کپسول جدا شده و به سمت مدار ماه حرکت خواهد کرد. بعد از دو هفته چرخش در ماه، اوریون به زمین بازخواهد گشت و در ساحل سن دیگو به زمین خواهد نشست و این ماموریت مجموعا ۴۲ روز به طول خواهد انجامید.

هدف اصلی این ماموریت این است که ثابت شود که همه چیز درست پیش خواهد رفت؛ از جمله سپر حرارتی کپسول اوریون که در آینده حامل فضانوردان خواهد بود. چرا که سرعت این کپسول در هنگام بازگشت در اتمسفر زمین به چهل هزار کیلومتر برساعت رسیده و تا دمای ۲۷۰۰ درجه سلسیوس گرم خواهد شد.

ناسا در صورت موفقیت “آرتمیس ۱”، روی “آرتمیس ۲” کار خواهد کرد که برای انجام در سال ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده و فضانوردان را به سفری به دور ماه خواهد فرستاد و آنها را به زمین باز خواهد گرداند. همه‌ی این ماموریت‌ها به “آرتمیس ۳” منتهی می‌شوند که برای سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ تعیین شده و برای اولین‌بار از زمان آخرین فرود “آپولو” در ماه در سال ۱۹۷۲، فضانوردان را روی ماه فرود خواهد آورد.
بازنشر کرده است.
نوشته ای از اوریانا فالاچی در وصف چهل سالگی:
من از اینکه چهل ساله هستم حظ می کنم.چهل سال زندگیم را مثل مشروب خوشمزه می نوشم. چهل سالگی سن زیبایی است، چهل و یک سال و چهل و دو سال و چهل و سه و چهار و پنج همه زیبا هستند. برای اینکه آدم احساس آزادی می کند.احساس می کند یاغی شده است، برای اینکه اضطراب انتظار تمام شده، غم سراشیبی هم هنوز شروع نشده. احساس روشنی می کنیم. عاقبت در چهل سالگی حس می کنیم که مغزمان کار می کند. اگر در آن سن، مذهبی هستیم، دیگر مذهبی هستیم. اگر به خدا اعتقاد نداریم، نداریم. اگر شک و تردید داریم بدون خجالت شک و تردید داریم.از تمسخر جوانها واهمه نداریم چون ما هم جوان هستیم. از سرزنش بزرگها وحشت نداریم چون ماهم آدم بزرگ هستیم. از گناه نمی ترسیم چون درک کرده ایم که گناه فقط یک نقطه نظر است.از اطاعت نکردن وحشت نداریم برای اینکه فهمیده ایم اطاعت کردن کار احمقانه ای است. از تنبیه نمی ترسیم چون به این نتیجه رسیده ایم که دوست داشتن عیب نیست. وقتی قرار است عاشق شویم می شویم، وقتی از هم جدا می شویم، آنرا با منطق قبول می کنیم. دیگر نباید به معلم و مدرسه و کشیش حساب پس بدهیم و بس.
بازنشر کرده است.
گسترهٔ کهکشان راه شیری به قدری زیاد است که برای عکسبرداری از کل کهکشان راه شیری، باید ۱۰۰ هزار سال نوری از آن دور شویم، سپس به عقب برگشته و عکس بگیریم. با تکنولوژی فعلی ۲.۲ میلیارد سال زمان نیاز است تا به محل عکس برداری برسیم!
بازنشر کرده است.
در مغز انسان نورون‌هایی به نام نورون‌های آینه‌ای وجود دارد که فقط از راه دور و با مشاهدهٔ رفتار دیگران فعال می‌شوند!
زمانی که شما کشیدنِ شخصی را می‌بینید نورون‌های آینه‌ای فعال شده و شما را وادار به خمیازه کشیدن می‌کنند.
این نورون‌ها با دیدن ناراحتی دیگران، گریه، خنده و غیره فعال می‌شوند و شما را ناخواسته با احساسات دیگران همسو می‌کنند.
همچنین زمانی که شما صحنهٔ زمین خوردن شخصی را می‌بینید، قبل از اینکه شخص روی زمین بیافتد، شما خود را درهم می‌فشارید و حادثه را قبل از وقوع آن پیش‌بینی کرده و با آن همدردی می‌کنید!
نورون‌های آینه‌ای مبنای یادگیری بسیاری از رفتارهایی هستند که ما با تقلید از دیگران می‌آموزیم.
بازنشر کرده است.
چشمانتان را ببندید. چه می بینید؟ به چه چیزی فکر می کنید؟ تلاش کنید فکر نکنید! بیشتر… بیشتر… آیا می توانید؟ سایه ی آگاهی همچنان در ذهنتان وجود دارد
بازنشر کرده است.
اگر از بعدی متفاوت نگاه کنید، به خاطر داشته باشید که در ذهن هر کسی که شما را میشناسد یک ورژن و نسخه متفاوتی از شما قرار دارد و هیچ کدام از آن نسخه‌ها با یکدیگر یکسان نیستند!
بازنشر کرده است.
همه دوست دارن به بهشت بروند
ولی
کسی دوست نداره بمیره
بازنشر کرده است.
زمان یک تضاد اولیه بین نسبیت و مکانیک کوانتوم است که در نسبیت، زمان قابل انعطاف و اندازه گیری است، در حالیکه در مکانیک کوانتوم یه عنوان زمینه ای غیر قابل مشاهده فرض می شود. از دیدگاه بسیاری از فیزیکدانان، گرچه ما زمان را از نظر روانشناسی بصورت واقعی تجربه می کنیم، اما اساسا زمان واقعی نیست. در عمیق ترین پایه های طبیعت، زمان یک عنصر یا مفهوم اصلی و ناکاستنی نیست که برای شکل دادن به واقعیت به آن نیاز باشد. این ایده که زمان واقعی نیست، ایده ای متضاد است. اما بسیاری از نظرات در مورد چگونگی عملکرد دنیا بودند که انسان بی چون و چرا آنها را پذیرفت و بعدها نیاز به بررسی دوباره پیدا کردند. همانگونه که تگمارگ بیان می کند،« بسیاری چیزها در فیزیک بوده اند که ما تصور می کردیم اساسی هستند و بعدها مشخص شد که توهم محض بوده اند و ما در همه چیز تردید می کنیم، حتی در زمان.
.
بازنشر کرده است.
سرعت گریز در فیزیک و ستاره‌شناسی به حداقل سرعتی گفته می‌شود که یک جسم باید داشته باشد تا بتواند از چنگ نیروی گرانشی جسم دیگر بگریزد.
سرعت گریز حدی است که بنا بر آن، اگر جرمی با سرعت اولیۀ بیش از سرعت گریز جرمی که می‌خواهد از آن بیرون برود به سوی بیرون حرکت کند موفق به فرار از آن خواهد شد، اما اگر سرعت آن جرم کم‌تر از سرعت گریز آن جرم دیگر باشد موفق به این کار نخواهد شد. مثلاً سرعت گریز از سیارهٔ زمین ۱۱٫۲ کیلو متر بر ثانیه است یعنی اگر جرمی باسرعتی بیش از حدود ۱۱٫۲ کیلومتر بر ثانیه مستقیماً به سوی بیرون حرکت کند موفق به فرار از آن خواهد شد اما اگر سرعت آن جرم از این حد کم‌تر باشد ابتدا به سوی بالا رفته و سپس دوباره به پایین بازمی‌گردد.
.
بازنشر کرده است.
زمانی که فرد یا جسمی به سیاه‌چاله نزدیک می‌شود، گرانش بیشتری را در بالای سر نسبت به بقیه بدن و نوک پاهایش احساس می‌کند🌍 و بدنش منبسط و در نهایت متلاشی می‌شود که به آن "اثر نودل" می‌گویند، جایی که گرانش بدن را به صورت افقی تحت فشار قرار می‌دهد و بدن شما به جریانی از ذرات زیراتمی متلاشی شده تبدیل می‌شود😯 که به سمت سیاهچاله حرکت می‌کنند. اما شما قادر نخواهید بود همه این‌ها را درک کنید، زیرا اتم‌های مغز به سرعت از هم می‌پاشند. زمان در داخل سیاهچاله‌ها به دلیل سرعت بیش از حد جذب و تکه تکه شدن بدن کاهش می‌یابد. بدن انسان یا حتی فضاپیما🚀 نمی‌تواند از این گرانش عظیم بگریزد و جان سالم به در ببرد و زمانی که فردی به سیاهچاله نزدیک می‌شود آن را با سرعتی نزدیک به سرعت نور به داخل می کشد.
ساخت سامانه سوخت گیری در فضا

هدف نهایی طرح آرتمیس، قدم گذاشتن بر روی ماه و ایجاد پایگاه دائمی بر روی این کره است.
حقیقتی عجیب از بُعد سوم در جهان ما!
چشمان ما تنها دو بُعد از جهان را می‌بینند، تصور عمقِ جهان در بُعد سوم، تنها یک است که مغز ما با خود آن را آموخته و حاصل دو چشمی است که در جلوی صورت ما قرار گرفته‌اند.
اگر می‌خواهید این قضیه را باور کنید سعی کنید یکی از چشمان خود را بسته، و با یک چشم بازی کنید بدین صورت توهم بودن بُعد سوم بر شما آشکار خواهد شد!
در حقیقت مغز ما دو تصویرِ دو بعدیِ دریافت شده از چشم‌ها را طوری در کنار یکدیگر قرار می‌دهد تا با قیاس آنها، عمق آن درک شود این فرآیند Stereoscopic یا برجسته_بینی نام دارد.
بر طبق مکانیک کوانتوم،هر زمان که شما بین دو مسئله سر درگم می شوید و تصمیم می گیرید که یکی از آن دو مسئله را انتخاب کنید جهان به دو قسمت تقسیم میشود به طوری که در یک جهان شما راه اول و در جهان دیگر راه دوم را انتخاب کرده آید انتخاب شما در هریک از این جهان های موازی پیامدهای خاص خودشان را به همراه دارد