🔸لزوم مصرف غذاهای سبک و پرانرژی در وعده غذایی افطار

🔹بر اساس توصیه‌های تغذیه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ماه مبارک رمضان، مطرح شد که زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا و شله زرد خیلی شیرین در وعده افطار علاوه بر اضافه دریافت انرژی و چاقی، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.
🔹همچنین توصیه شد به جای نمک از سبزی‌های خشک، معطر و محلی برای طعم‌دار کردن غذا استفاده شود و حداقل مقدار نمک در تهیه غذاها از نمک یددار تصفیه شده باشد./..

پسند

بازنشر