آشپزی
۸۱۱ پست
۷۸ مشترک
۳۲ پسند
عمومی

رتبه گروه

مبنای تعداد کاربر رتبه ۲۸
مبنای تعداد هوادار رتبه ۲۸
مبنای تعداد ارسال رتبه ۴۴

گروه امروز فاقد فعالیت بوده است.

تبلیغات

دوستان این گروه آشپزی کلیکی هاست
خانم ها و دختر خانم های کلیکی ها
منتظر دستور تهیه غذاهای استان خودتون هستیم

بزن رو لینک عضو شو
لینک
لینک
پیراشکی مرغ امروزم
مشاهده ۸ دیدگاه ارسالی ...
  • aila

    دستورشم بی زحمت بزار

    چشم
    شیر یه لیوان خمیر ارش یه قاشق غداخوری کره پنجاه گرم شکر یه قاشق غداخوری تخم مرع یه عدد ارد نیم کیلو
    به شیر ولرم یه قاشق عداخوری خمیر ترش و شکر اصافه کرده زود هم میزنیم میزاریم کنار تا خمیرترش بع عمل بیاد بعد تخم مرع و کره و یکم نمک اضافه کرده بعد ارد و اصافه کرد خوب ورز میدیم تا خمیر به دست نچسبه بیست دقیقه استراحت میدیم بعد بیست هم میتونین خالی فرم بدین هم هرچی مواد دوست دارین بزارین فرم بدین باز بیست دقیقه استراحت روشون زده و کنجد زد داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه

  • aila

    ممنونم بانو 🌹🌹🙏🙏

    خواهس میکنم عزیزم

بازنشر کرده است.
کیکهای_ابری_وانیلی
اونقدر نرم و اسفنجی هستن ک عین بافت چیزکیک ژاپنی هستن
پنج عدد تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
صد گرم یا نیم پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
وانیل
هشتادگرم آرد
بیست گرم پودر شیرخشک
بیست گرم نشاسته ذرت
بیست گرم کره آب شده

آجیل دلخواه برای روی کیکها

تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنین تا کشدار شه و رنگش روشن شه، بقیه موادو بجز کره، با هم مخلوط کنید و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنید تا کاملا ترکیب شن. در آخر کره آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل کاغذ های(کپسول) کاپ کیک یا پای،بریزید
در فر از قبل گرم شده صد و هفتاد درجه حدود پونزده دقیقه بپزین و بعد در فر رو باز کنین و آجیل دلخواه رو روشون بریزین و سریع در فر رو ببندین و اونقدر بپزین تا خوب سرخ شن.
اینکار رو بعد ازینکه کیکها تقریبا پختن و یکی دو دقیقه اشون مونده بپزن انجام بدین وگرنه پفشون میخوابه.
دقت کنین که نشاسته کاملا ترکیب شه وگرنه کیکتون خراب میشه.
ترشی پیاز
مشاهده ۱۹ دیدگاه ارسالی ...
  • aila

    چطوری درست میکنن

    پیاز قرمز کوچیک پوست میکنی یکی دو ساعت تواب نگه میداری ابش و دوسه بار عوص میکنی بعد داخل یه شیشه ریخته روش کلم قرمز خیلی کم نعنا دو حبه سیر نمک و سرکه و اب

  • سارا

    نوش جونتون

    مرسی گلم🌹🌹

نمکدان را که پُر میکنیم
توجّهی به ریختن نمکها نداریم …

اما زعفران را که می سابیم،
به دانه دانه اش توجه میکنیم...
حال آنکه بدونِ نمک هیچ غذایی خوشمزه نیست...

ولی بدونِ زعفران،
ماهها و سالها میتوان آشپزی کرد و غذا خورد...

مراقب نمک های زندگیِ مان باشیم...
ساده و بی ریا، همیشه دم دستِمان هستند...
ولی روزی اگر نباشند؛ وای بر سفره زندگی…

درسته دخترهای این دوره زمونه بلد نیستن آشپزی کنن
ولی حضرت عباسی از ما پسرها بهتر قِلیون میکشن

مشاهده ۸ دیدگاه ارسالی ...
اینم کیک شیفون برش زده با سر بطری که شد کیک تولدم جا همتون خالی بافت عالی و نرمی داشت بعد دستورشو میذارم براتون.
بازنشر کرده است.
دوستان یه ترفند جالب واسه برش کیک تو خامه کشی واسه اینکه اندازه ها یکسان باشند از یه سر بطری استفاده کنید.کیک شیفون خودم هست که هم اندازه با کمک سر بطری برش زدم.
مشاهده ۶ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
لواشک سیب با چندتا هلو الان فصل میوه ها تابستونه اس و واسه تنوع لواشک دستتون بازه
بازنشر کرده است.
سمبوسه رولی
سیب زمینی:/گوشت چرخ کرده /پیاز/تره و جعفری :به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی..من فلفل زیاااااد میزنم
نان لواش :به مقدار لازم
دوست داشتین سوسیس ریز کنیدبجای گوشت و سیب زمینی بذارید
پیاز تفت بدید بعد گوشت اضافه کنیددر حین تفت مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه داخل آن بریزید
سیب زمینی هارو آبپز کنین و بعد رنده..همه مواد قاطی میکنید..نون لواش ها الان گرد و بسته بندی میفروشند.نبود نون مستطیلی ببرید..مواد داخل هر مستطیل بذارید و نون بپیچید.
تو روغن سرخ کنید ..میخواین پیتزایی باشه توش مواد پیتزا بذارید.
مشاهده ۶۶ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
فعلا اینو داشته باشید تا دستور پختش رو اضافه کنم

برای تهیه خمیر پیتزا
یک عدد تخم مرغ
شش قاشق روغن مایع
یه قاشق چایخوری نمک
یه قاشق غذا خوری خمیر مایه
یه قاشق غذا خوری شکر
یه لیوان آب ولرم
سه تا چهار لیوان آرد

ابتدا یه قاشق شکر و خمیر مایه رو با اب ورم قاطی کرده میذاریم خمیر مایه عمل بیاد ..
بعدش تخم مرغ رو شکسته بهش یه قاشق غذا خوری نمک و شش قاشق روغن رو اضافه میکنیم ...
بعد از عمل اومدن خمیر مایه اونم به تخم مرغ اضافه میکنم و هم می‌زنیم
بعدش آروم آروم آرد الک شده رو بهش اضافه میکنم تا یه خمیر یه دست که به دست نمی چسب بدست بیاد داخل کاسه رو چرب کرد خمیر رو میداریم داخلش و یکم روغن روش می مالیم به مدت ۲ ساعت میذاریم استراحت کنه یه جای گرم میداریم و با یه پارچه می پوشونیمش که سردش نشه 😅 حسابی که پف کرد آماده ست خمیرمون و یه مقدار دیگه ورز می‌دهیم ...

برای مواد رویی پیتزا
مرغ ۳۰۰_۴۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل سبز ۲_۳ عدد
سوسیس خانگی ۳_۴ عدد
کالباس خانگی ۲۰۰ گرم
زیتون دلخواه

ابتدا مرغ رو با پیاز و هویج آب پز کرده و آب اون رو دور میریزیم ..دوباره میذاریم تا حسابی پخته شه بهش
مشاهده ۲۴ دیدگاه ارسالی ...
  • shbnm

    نمک اضافه میکنیم خوش نمک ش ...
    قارچ و فلفل رو سوسیس و کالباس رو به اندازه های دلخواه برش می‌زنیم
    خمیر رو ته قالب که از قبل چرب کردیم پهن میکنیم و روش رو سس کچاپ می مالیم بعدش یه مقدار پنیر پیتزا میریزیم مرغ ها رو ریش ریش کرده روی پنیر میریزیم بعدش سوسیس و کالباس بعدشم فلفل دلمه ای و آخر سر هم قارچ و پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم
    داخل فر به مدت ۴۵_یک ساعت با دمای ۲۸۰ میزاریم بپزه
    برای طلایی شدن بالای پیتزا از گریل بالا استفاده کنید به مدت پنج دقیقه 😐نوش جان

  • shbnm

    باشه میذارم 😅

مواد لازم برای شیرینی خانگی:
۱)آرد الک شده یک لیوان بزرگ
برای احتیاط یک فنجان هم آرد اضافه کنار دستت بذار
۲)روغن مایع نصف فنجان
۳)شکر یک فنجان سرخالی
۴)تخم مرغ یک عدد
۵)بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
۶)وانیل نوک قاشق چایخوری
۷)رنده پوست پرتقال اختیاری میباشد
۸)مربا یا مارمالاد هر میوه ای که دوست داری( آلبالو فقط نباشد چون خمیر را بنفش یا آبی تیره میکند😅😅)
روش تهیه:
ابتدا شکر, وانیل و تخم مرغ را در ظرفی نسبتا بزرگ با همزن دستی آنقدر میزنیم تا شکر باز شود و تقریبا حل شود. سپس روغن و اگر دوست داشتید رنده پوست پرتقال را به مواد اضافه کن و خوب هم بزن تا روغن کاملا با شکر و تخم مرغ ترکیب شود. به آرد الک شده, بکینگ پورد را اضافه کرده و آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کن.
ابتدا با قاشق و سپس با دست تمیز خمیر را ورز بده تا کاملا باهم ترکیب شوند.
اگر در حین کار خمیر به دستت چسبید کمی آرد به آن اضافه کن.
خمیر آماده شده را روی نایلون پهن کن و قالب بزن. به هر شکلی که دوست داشتی.
شیرینی های آماده شده را در توستر یا تنور گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه بگذار. به محض اینکه کناره های آن تغییر رنگ داد از فر خ
مشاهده ۸۸ دیدگاه ارسالی ...
  • shbnm

    خمیر آماده شده را روی نایلون پهن کن و قالب بزن. به هر شکلی که دوست داشتی.
    شیرینی های آماده شده را در توستر یا تنور گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه بگذار. به محض اینکه کناره های آن تغییر رنگ داد از فر خارج کن و بین آن مربا یا ماردمالاد بریز.
    درون ظرف دربسته بگذار تا ۲۴ ساعت بگذرد و نرم و لطیف شود.
    شیرینی خانگی ما آماده است.
    در کنار خانواده با چای نوش جان کن😍😍😍😘😘😘😘

پلوتن ...سالاد آزیتایی
طرز تهیه
برنج رو خیس میکنی ابکش میکنی ..دم میدی و تن ماهی رو باهاش مخلوط میکنی ...و تمام
بازنشر کرده است.
این کیک رو هم خودم درست کردم
کاکائوش هنوز گرم بود ریختم رو خامه آب شد خ
آرد
۲.۵ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
روغن مایع
۱/۲ پیمانه
شیر
۱ پیمانه
وانیل‏
نوک قاشق چای خوری
پیکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
۲
بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه
۳
بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .
۴
طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک
مشاهده ۱۸ دیدگاه ارسالی ...
هنر خودمه