| آشپزی |
| ۸۱۹ پست |
| ۹۶ مشترک |
| ۴۵ پسند |
| عمومی |
مبنای تعداد کاربر | رتبه ۳۲ |
مبنای تعداد هوادار | رتبه ۳۳ |
مبنای تعداد ارسال | رتبه ۵۵ |
ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و بگذارید تا آب آن ها خوب خشک شود. سپس برگ و دم 250 گرم از توت فرنگی ها را جدا کرده و داخل ظرفی بریزید و برای حدود 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. مابقی توت فرنگی ها را برای تزیین در یخچال بگذارید. بعد از 4 ساعت توت فرنگی ها را از فریزر خارج کرده و به همراه شیر و خامه داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
سپس مایه بستنی را برای 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. بستنی را بعد از 8 ساعت از فریزر خارج کرده و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود. سپس یک اسکوپ از بستنی را داخل ظرف بستنی خوری قرار داده و با توت فرنگی تازه تزیین کنید و سرو نمایید.
نکته: اگر برای تهیه این بستنی از خامه قنادی استفاده میکنید دیگر نیازی به اضافه کردن شکر نیست چون خامه قنادی خودش شیرین است. ولی اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید بسته به ذائقه تان مقداری شکر اضافه نمایید.
دستورشم بی زحمت بزار
چشم
شیر یه لیوان خمیر ارش یه قاشق غداخوری کره پنجاه گرم شکر یه قاشق غداخوری تخم مرع یه عدد ارد نیم کیلو
به شیر ولرم یه قاشق عداخوری خمیر ترش و شکر اصافه کرده زود هم میزنیم میزاریم کنار تا خمیرترش بع عمل بیاد بعد تخم مرع و کره و یکم نمک اضافه کرده بعد ارد و اصافه کرد خوب ورز میدیم تا خمیر به دست نچسبه بیست دقیقه استراحت میدیم بعد بیست هم میتونین خالی فرم بدین هم هرچی مواد دوست دارین بزارین فرم بدین باز بیست دقیقه استراحت روشون زده و کنجد زد داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
نمکدان را که پُر میکنیم
توجّهی به ریختن نمکها نداریم …
اما زعفران را که می سابیم،
به دانه دانه اش توجه میکنیم...
حال آنکه بدونِ نمک هیچ غذایی خوشمزه نیست...
ولی بدونِ زعفران،
ماهها و سالها میتوان آشپزی کرد و غذا خورد...
مراقب نمک های زندگیِ مان باشیم...
ساده و بی ریا، همیشه دم دستِمان هستند...
ولی روزی اگر نباشند؛ وای بر سفره زندگی…
درسته دخترهای این دوره زمونه بلد نیستن آشپزی کنن
ولی حضرت عباسی از ما پسرها بهتر قِلیون میکشن
☆꧁༒SARA༒꧂☆
☆꧁༒SARA༒꧂☆
آقایون هم آشپزی گذاشتن