آش ترخینه
یکی از غذاهای خشمزه و مفید محلی کرمانشاه است که می توانید در فصل زمستان این آش را درست کنید که بسیار مفید برای سرماخوردگی است .
مواد لازم :
ترخیه خشک
پیاز
طرز تهیه
البته ترخینه ها را در کاسه ای پر از آب می گذاریم تا نرم شود سپس پیاز را تفت داده و همراه با ترخینه ها در قابلمه روی حرارت ملایم یه مدت یک ساعت قرار میدهیم تا پخته شود
رفته بودم سینما ،فیلم اکشن بود ،
دو نفر خفن داشتن همدیگه رو تو آشپزخونه میزدن
یکی با قمه یکی هم با اره برقی
حالا عکس العمل دختر ردیف جلویی:
وااااای سارا چه کابینت های قشنگی
😂😂😂😂
🇮
طرز تهیه کباب کوبیده..
کاملا بهداشتی،بدون دخالت دست😂😂
😂 😜💓
😃
کباب چوبی مرغ و سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍗🥗🍗🥗🍗🥗🍗
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
۱ قاشق چایخوری مرزنگوش (آویشن کوهی)؛
۱ قاشق چایخوری ریحان؛
نصف قاشق چایخوری رزماری؛
نصف قاشق چایخوری جعفری؛
حدود ۶۷۵ گرم سینهی مرغ بدون استخوان و پوست، ریزشده در قطعات ۲٫۵ سانتیمتری؛
۴ ففجان کدو سبز برششده در ابعاد ۲٫۵ سانتیمتری؛
۳ فنجان قارچ دکمهای بدونساقه؛
۱ فنجان برنج قهوهای پختهشده بدون نمک و روغن.
🥣در یک کاسهی متوسط ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش، ۱ قاشق چایخوری ریحان، نصف قاشق چایخوری رزماری و نصف قاشق چایخوری جعفری را با هم ترکیب کنید.
تکههای مرغ را در کاسه ریخته و با این ترکیبات مخلوط کنید تا سطح مرغ با این مواد پوشانده بشود.
بگذارید محتویات بهمدت ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
سپس کدو سبز و قارچها را به کاسه اضافه کنید و بگذارید در همان حالت باقی بماند تا سطح آنها نیز پوشانده بشود.
مرغ، کدوسبز و قارچها را بهطور متناوب در ۸ سیخ قرار دهید.
سیخها را بر روی منقل بگذارید.بگذارید هر طرف آنها بهمدت ۵ دقیقه کباب بشود. در صورت نیاز سیخها را بچرخانید
☆꧁༒SARA༒꧂☆
آقایون هم آشپزی گذاشتن
☆꧁༒SARA༒꧂☆
اره خب درسته