آشپزی
۸۱۹ پست
۹۶ مشترک
۴۳ پسند
عمومی

رتبه گروه

مبنای تعداد کاربر رتبه ۳۱
مبنای تعداد هوادار رتبه ۳۱
مبنای تعداد ارسال رتبه ۵۴

گروه امروز فاقد فعالیت بوده است.

کاربر فعال ماه مشخص نمی‌باشد.

بازنشر کرده است.
دوستان این گروه آشپزی کلیکی هاست
خانم ها و دختر خانم های کلیکی ها
منتظر دستور تهیه غذاهای استان خودتون هستیم

بزن رو لینک عضو شو
لینک
لینک
💟 سلام دوستان کلیکی
🌺 این گل های زیبا را تقدیم می کنم :
📕 مدیریت محترم و اعضاء گروه آشپزی
آرش 1345 از گروه 🌷"لاله های سرخ"🌷 لینک در خدمت هستم
بازنشر کرده است.
آش ترخینه
یکی از غذاهای خشمزه و مفید محلی کرمانشاه است که می توانید در فصل زمستان این آش را درست کنید که بسیار مفید برای سرماخوردگی است .

مواد لازم :
ترخیه خشک
پیاز

طرز تهیه
البته ترخینه ها را در کاسه ای پر از آب می گذاریم تا نرم شود سپس پیاز را تفت داده و همراه با ترخینه ها در قابلمه روی حرارت ملایم یه مدت یک ساعت قرار میدهیم تا پخته شود
بازنشر کرده است.

ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و بگذارید تا آب آن ها خوب خشک شود. سپس برگ و دم 250 گرم از توت فرنگی ها را جدا کرده و داخل ظرفی بریزید و برای حدود 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. مابقی توت فرنگی ها را برای تزیین در یخچال بگذارید. بعد از 4 ساعت توت فرنگی ها را از فریزر خارج کرده و به همراه شیر و خامه داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

سپس مایه بستنی را برای 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. بستنی را بعد از 8 ساعت از فریزر خارج کرده و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود. سپس یک اسکوپ از بستنی را داخل ظرف بستنی خوری قرار داده و با توت فرنگی تازه تزیین کنید و سرو نمایید.
نکته: اگر برای تهیه این بستنی از خامه قنادی استفاده میکنید دیگر نیازی به اضافه کردن شکر نیست چون خامه قنادی خودش شیرین است. ولی اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید بسته به ذائقه تان مقداری شکر اضافه نمایید.

مشاهده ۲۰ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
رفته بودم سینما ،فیلم اکشن بود ،
دو نفر خفن داشتن همدیگه رو تو آشپزخونه میزدن
یکی با قمه یکی هم با اره برقی

حالا عکس العمل دختر ردیف جلویی:

وااااای سارا چه کابینت های قشنگی
😂😂😂😂
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🇮‌
طرز تهیه کباب کوبیده..
کاملا بهداشتی،بدون دخالت دست😂😂

😂 😜💓

😃


مواد لازم:
2 تکه مرغ
1 لیوان آلبالو هسته گرفته
1 عدد پیاز
شکر به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نمک فلفل زعفران دم کرده

طرز تهیه:
تکه های مرغ را کمی سرخ کردم و بعد پیاز را خرد کردم وقتی سبک شد نمک و فلفل زدم و مرغ ها را با یک لیوان آب در پیاز ها گذاشتم تا بپزد. و کمی هم زعفران دم کرده زدم.
هسته آلبالو ها را گرفتم و با یک لیوان آب و شکر روی حرارت گذاشتم تا بجوشد بعد از یک ربع یک قاشق نشاسته ذرت را در کمی آب حل کردم و به آلبالوها اضافه کردم تا سس غلیظ شود. بعد از روی حرارت برداشتم.
مرغها که پخت سس آلبالو را اضافه کردم و حدود نیم ساعت گذاشتم تا باهم بپزد و سس بخورد آلبالوها برود.
نکته : شکر را بنا به ذائقه خودتان بریزید. من کمتر(5 قاشق غذاخوری) ریختم که خورشت ملس داشته باشم.
نشاسته قابل حذفه ولی سس را غلیظ و خوشمزه میکنه.

🥗
مشاهده ۸ دیدگاه ارسالی ...
🍮

📝مواد لازم:
برنج نیم دانه 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
شیر پر چرب 2 لیتر (8 و نیم پیمانه)
گلاب 1/2 پیمانه
شکر 1 و 1/2 پیمانه
کره 50 گرم
هل 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کره دلخواه

🍭طرز تهیه:🍭
1- برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس با دو پیمانه آب بپزید تا زمانی که آبش کاملاً کشیده شود.
2- نیمی از شیر را اضافه کنید. بگذارید جذب برنج شود. سپس شیر باقیمانده را هم اضافه کنید. شعله را کم کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
3- وقتی دیگچه کمی غلیظ شد، شکر، هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
4- کره را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود.
5- وقتی دیگچه کاملاً غلیظ شد آن را به مدت 20 دقیقه مثل برنج دم کنید. سپس داخل سینی بریزید و بگذارید چند ساعت بماند و خنک شود. حال دیگچه مشهدی را تزیین کنید و برش بزنید. نوش جان!👌😌
مشاهده ۳ دیدگاه ارسالی ...
کباب چوبی مرغ و سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍗🥗🍗🥗🍗🥗🍗
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
۱ قاشق چای‌خوری مرزنگوش (آویشن کوهی)؛
۱ قاشق چای‌خوری ریحان؛
نصف قاشق چای‌خوری رزماری؛
نصف قاشق چای‌خوری جعفری؛
حدود ۶۷۵ گرم سینه‌ی مرغ بدون استخوان و پوست، ریزشده در قطعات ۲٫۵ سانتی‌متری؛
۴ ففجان کدو سبز برش‌شده در ابعاد ۲٫۵ سانتی‌متری؛
۳ فنجان قارچ دکمه‌ای بدون‌ساقه؛
۱ فنجان برنج قهوه‌ای پخته‌شده بدون نمک و روغن.
🥣در یک کاسه‌ی متوسط ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای‌خوری مرزنگوش، ۱ قاشق چای‌خوری ریحان، نصف قاشق چای‌خوری رزماری و نصف قاشق چای‌خوری جعفری را با هم ترکیب کنید.
تکه‌های مرغ را در کاسه ریخته و با این ترکیبات مخلوط کنید تا سطح مرغ با این مواد پوشانده بشود.
بگذارید محتویات به‌مدت ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
سپس کدو سبز و قارچ‌ها را به کاسه اضافه کنید و بگذارید در همان حالت باقی بماند تا سطح آن‌ها نیز پوشانده بشود.
مرغ، کدوسبز و قارچ‌ها را به‌طور متناوب در ۸ سیخ قرار دهید.
سیخ‌ها را بر روی منقل بگذارید.بگذارید هر طرف آن‌ها به‌مدت ۵ دقیقه کباب بشود. در صورت نیاز سیخ‌ها را بچرخانید


مواد لازم:👇‌
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ لیوان
ماست شل یا شیر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
نمک
پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری(برای کرپ شکلاتی)

طرز تهیه:👇‌
همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید.
کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.‌با نوتلا یا شکلات صبحانه میل کنید.

◀‌دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه


🥗
مشاهده ۵ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
🔸لزوم مصرف غذاهای سبک و پرانرژی در وعده غذایی افطار

🔹بر اساس توصیه‌های تغذیه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ماه مبارک رمضان، مطرح شد که زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا و شله زرد خیلی شیرین در وعده افطار علاوه بر اضافه دریافت انرژی و چاقی، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.
🔹همچنین توصیه شد به جای نمک از سبزی‌های خشک، معطر و محلی برای طعم‌دار کردن غذا استفاده شود و حداقل مقدار نمک در تهیه غذاها از نمک یددار تصفیه شده باشد./..
پیراشکی مرغ امروزم
مشاهده ۱۶ دیدگاه ارسالی ...
  • aila

    دستورشم بی زحمت بزار

    چشم
    شیر یه لیوان خمیر ارش یه قاشق غداخوری کره پنجاه گرم شکر یه قاشق غداخوری تخم مرع یه عدد ارد نیم کیلو
    به شیر ولرم یه قاشق عداخوری خمیر ترش و شکر اصافه کرده زود هم میزنیم میزاریم کنار تا خمیرترش بع عمل بیاد بعد تخم مرع و کره و یکم نمک اضافه کرده بعد ارد و اصافه کرد خوب ورز میدیم تا خمیر به دست نچسبه بیست دقیقه استراحت میدیم بعد بیست هم میتونین خالی فرم بدین هم هرچی مواد دوست دارین بزارین فرم بدین باز بیست دقیقه استراحت روشون زده و کنجد زد داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه

بازنشر کرده است.
کیکهای_ابری_وانیلی
اونقدر نرم و اسفنجی هستن ک عین بافت چیزکیک ژاپنی هستن
پنج عدد تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
صد گرم یا نیم پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
وانیل
هشتادگرم آرد
بیست گرم پودر شیرخشک
بیست گرم نشاسته ذرت
بیست گرم کره آب شده

آجیل دلخواه برای روی کیکها

تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو هم بزنین تا کشدار شه و رنگش روشن شه، بقیه موادو بجز کره، با هم مخلوط کنید و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنید تا کاملا ترکیب شن. در آخر کره آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل کاغذ های(کپسول) کاپ کیک یا پای،بریزید
در فر از قبل گرم شده صد و هفتاد درجه حدود پونزده دقیقه بپزین و بعد در فر رو باز کنین و آجیل دلخواه رو روشون بریزین و سریع در فر رو ببندین و اونقدر بپزین تا خوب سرخ شن.
اینکار رو بعد ازینکه کیکها تقریبا پختن و یکی دو دقیقه اشون مونده بپزن انجام بدین وگرنه پفشون میخوابه.
دقت کنین که نشاسته کاملا ترکیب شه وگرنه کیکتون خراب میشه.
ترشی پیاز
مشاهده ۱۹ دیدگاه ارسالی ...
  • aila

    چطوری درست میکنن

    پیاز قرمز کوچیک پوست میکنی یکی دو ساعت تواب نگه میداری ابش و دوسه بار عوص میکنی بعد داخل یه شیشه ریخته روش کلم قرمز خیلی کم نعنا دو حبه سیر نمک و سرکه و اب

  • سارا

    نوش جونتون

    مرسی گلم🌹🌹

نمکدان را که پُر میکنیم
توجّهی به ریختن نمکها نداریم …

اما زعفران را که می سابیم،
به دانه دانه اش توجه میکنیم...
حال آنکه بدونِ نمک هیچ غذایی خوشمزه نیست...

ولی بدونِ زعفران،
ماهها و سالها میتوان آشپزی کرد و غذا خورد...

مراقب نمک های زندگیِ مان باشیم...
ساده و بی ریا، همیشه دم دستِمان هستند...
ولی روزی اگر نباشند؛ وای بر سفره زندگی…

درسته دخترهای این دوره زمونه بلد نیستن آشپزی کنن
ولی حضرت عباسی از ما پسرها بهتر قِلیون میکشن

مشاهده ۸ دیدگاه ارسالی ...