یک شرط اساسی برای کاهش وزن با آجیل در ماه رمضان
آجیل حاوی چربی زیادی است و اگرچه چربی آن سالم است، اما مصرف زیاد آن می‌تواند باعث ایجاد کالری اضافه شود. بنابراین با توجه به مصرف زیاد آن در تعطیلات نوروزی و همچنین در ماه مبارک رمضان باید در حد اعتدال مصرف شود.
معمولاً افراد به‌اندازه توصیه شده روزانه مصرف آجیل پایبند نیستند و در خوردن آن زیاده روی می‌کنند. خصوصاً افراد وقتی شروع به خوردن تخمه می‌کنند معمولاً بیش ازاندازه آن را مصرف می‌کنند. در صورتی که پزشکان هشدار می‌دهند باید مراقب باشند که چه میزان آجیل در روز مصرف می‌کنند..........

لینک

پسند

بازنشر

موردی برای نمایش وجود ندارد.