طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همراه نان سرو میشود.
در کشک بادمجان از بادمجان سرخ شده باید استفاده کرد که علاوه بر خوشمزه تر شدن کالری بالایی دارد اما بعضی ها به خاطر سالم تر بودن و کم کالری تر شدن غذا با بادمجان کبابی درست میکنند.
از کشک بادمجان به عنوان وعده ناهار، شام، میان وعده، پیش غذا و افطار نیز استفاده میکنند و در جشن تولد و مهمانی ها به عنوان فینگرفود نیز سرو میکنند.
برای درست کردن کشک بادمجان مجلسی و خوشمزه همراه ما باشید.
لینک