کباب چوبی مرغ و سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍗🥗🍗🥗🍗🥗🍗
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
۱ قاشق چای‌خوری مرزنگوش (آویشن کوهی)؛
۱ قاشق چای‌خوری ریحان؛
نصف قاشق چای‌خوری رزماری؛
نصف قاشق چای‌خوری جعفری؛
حدود ۶۷۵ گرم سینه‌ی مرغ بدون استخوان و پوست، ریزشده در قطعات ۲٫۵ سانتی‌متری؛
۴ ففجان کدو سبز برش‌شده در ابعاد ۲٫۵ سانتی‌متری؛
۳ فنجان قارچ دکمه‌ای بدون‌ساقه؛
۱ فنجان برنج قهوه‌ای پخته‌شده بدون نمک و روغن.
🥣در یک کاسه‌ی متوسط ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای‌خوری مرزنگوش، ۱ قاشق چای‌خوری ریحان، نصف قاشق چای‌خوری رزماری و نصف قاشق چای‌خوری جعفری را با هم ترکیب کنید.
تکه‌های مرغ را در کاسه ریخته و با این ترکیبات مخلوط کنید تا سطح مرغ با این مواد پوشانده بشود.
بگذارید محتویات به‌مدت ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
سپس کدو سبز و قارچ‌ها را به کاسه اضافه کنید و بگذارید در همان حالت باقی بماند تا سطح آن‌ها نیز پوشانده بشود.
مرغ، کدوسبز و قارچ‌ها را به‌طور متناوب در ۸ سیخ قرار دهید.
سیخ‌ها را بر روی منقل بگذارید.بگذارید هر طرف آن‌ها به‌مدت ۵ دقیقه کباب بشود. در صورت نیاز سیخ‌ها را بچرخانید

پسند

بازنشر

موردی برای نمایش وجود ندارد.