نخود / سیر / جعفری/ پیاز / بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کنجد / فلفل سیاه و فلفل قرمز (هر چه بیشتر تندتررر)
نمک
بعضی ها ی دونه سیب زمینی هم تو مواد میذارن برای چسبندگی
نخودهارو 48 ساعت بخیسونین..بعد آبکش کنین ..بعد چرخ کنین تا خمیر بشه.
بار دوم با جعفری و سیر و پیاز چرخش کنید.
اینجا نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کنجد و بکینگ پودر را به مایه فلافل اضافه می کنیم .
اگر دیدین مایه فلافل کمی سفت ی کوچولو آب بهش اضافه کنید
2 ساعت بذارید یخچال خووب مواد به خورد هم برند.آها ما جنوبی ها ادویه مخصوص فلافل داریم
معروف ترینش در آبادان گیر میاد ....مواد با دستگاه فلافل زن تو ماهی تابه بذارید تا سرخ بشه
روغن میخوااادااا با خیار شور و گوجه ساندویچ کنید نوش جاان

لینک

پسند

بازنشر