طرز تهیه قلیه تخم مرغ
برای تهیه قلیه تخم مرغ، اول پیاز و سیر رو تفت می‌دیم تا نرم شن، بعد سبزی‌ها و رب رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا خوب مزه‌دار بشن. ادویه‌جات و آب جوش رو اضافه کرده و بعد تمر هندی و آرد حل شده در آب رو می‌ریزیم تا سس غلیظ و یکدستی داشته باشیم. در آخر، تخم مرغ‌ها رو اضافه کرده و اجازه می‌دیم بپزن و جا بیفتن. این غذا رو با نان تازه سرو می‌کنیم. خوردنش با سبزی خوردن و ماست هم خیلی می‌چسبه!

لینک

پسند

بازنشر

موردی برای نمایش وجود ندارد.