.صبحانه: شیرعسل با مربّای هویج زرد (زردک)و مربّای آمله، 2.صبح: چایزعفرانی با پودر شاخهنبات، شربتزعفران با عسلآویشن، 3.بینروز: یکمُشت نخود و کشمش بدون هسته، 4.بعداز غذا، یکقاشق چایخوری سیاهدانه، 5.در اوّلو آخر هر غذا، مقداری از مخلوط پودر آویشن با پودرسنگنمک بخورد، 6.بهمراه ناهار و شام، مخلوط یکقاشق چایخوری خَردَل با سه قطره سرکۀ طبیعی انگور عسکری، میل کند، 7.شب قبل از خواب، بمقدار یک عدس از قولنجان را زیر زبان نگهدارند