زنانگی
چیزی که تمام مردها و تقریبا اغلب زن ها نمی دانند تفاوت بین زن بودن با مادر ، خواهر و همسر بودن است. دقیقا همان تفاوتی که مرد بودن با پدر، برادر و شوهر بودن دارد. زن بودن درست مثل مرد بودن یک ویژگی زیستی است که حاصل تفاوت کروموزوم های جنسی بین زن و مرد است. ( در زنان دو کروموزوم X و در مردان یک X و یک Y ) ، در حالیکه پدر یا مادر بودن ، خواهر یا برادر بودن و همسر بودن نقش های اجتماعی و فرهنگی هستند و نه زیستی. بدین معنا که یک زن می تواند نقش های مادری، خواهری یا همسری را در جامعه بر عهده بگیرد و می تواند هیچکدام این نقش ها را نپذیرد اما همچنان یک زن باشد با تمامی حق و حقوق اجتماعی خود به عنوان یک زن. درست مثل یک مرد.
در جوامع مردسالار تمام رسانه های اجتماعی و حکومتی تلاش می کنند نقش های اجتماعی زنان را برجسته کنند و نه هویت جنسیتی آنان را. برخلاف رفتاری که با مردان دارند.

آنچه یک جامعه را از قید و بند باورهای ایدئولوژیک و مردسالارانه رها می کند، توجه به زنانگی زن است و نه مادرانگی یا همسرانگی او.

تفاوت این دو در چیست؟
ساده است، شما وقتی بر زنانگی زنان توجه می...بقیه در کامنت
  • Yakamoz

    می کنید یک زن را با تمامی ویژگیهای زیستی اش، زشتی ها و زیبایی هایش، کاستی ها و توانمندی هایش و مهمتر از همه با مزیت های ژنتیکی اش به عنوان جنس قویتر ، بردبارتر و مقاوم تر در برابر بیماری ها و آسیب ها درنظر می گیرید ( بخاطر داشتن مواهب زیستی حاصل از دو کروموزوم X ) ، در حالی که وقتی بر نقش های اجتماعی او تاکید می کنید این نقش ها را در رابطه با مردان تعریف می کنید و این دقیقا همان اشتباهی است که باعث می شود زیبایی ها ، توانمندیها و ارزش های زنان در جوامع مردسالار مکتوم بماند و خشونت حاصل از تستوسترون ، صلح و آرامش را از چهره جامعه برگیرد.

    نتیجه اینکه در مقایسه ویژگیهای زیستی زن با مرد ، این زن است که جنس برتر محسوب می شود و بالعکس در مقایسه نقش های اجتماعی زن و مرد ، به واسطه تسلط فرهنگی اجتماعی مردان در طول تاریخ زن همواره جنس ضعیف تلقی می شود و این برخلاف واقعیت های طبیعت است.

    نشان به آن نشان که درکودکی نسبت ابتلای کودکان پسر به آسیب ها و بیماریهای جسمی و روانی ، همواره چندبرابر کودکان دختر است و هرچه به سمت سنین بالاتر می رویم و نقش های اجتماعی و باورهای فرهنگی اهمیت می یابند ، ای

  • m

    قابل تامل و خواندنی بود - اندکی تفکرررررر

  • Yakamoz

    ، این نسبت برعکس می شود و درصد ابتلای زنان به بیماریهای جسمی و اختلالات روانی، بیشتر از مردان می گردد.

    اگر می خواهیم دنیایی بهتر ، زیباتر ، امن تر و آرام تر داشته باشیم تردید نداشته باشید که چاره کار توجه به مزیت های زیستی زنان و تغییر باورهای مردسالارانه درجهت رشد و ارتقای جایگاه زنان در جامعه است ، ورای نقش های اجتماعی او. مردان همواره در هستی جنس دوم بوده اند ، برخلاف آنچه در جامعه میبینیم.

    زن بودن و زنانگی ها را تجربه کردن حسرت واقعی تمام مردها می شد ، اگر واقعیت های زیستی نادیده گرفته نمی شد.

  • Yakamoz

    قابل تامل و خواندنی بود - اندکی تفکرررررر

    ممنون از اینکه خوندید خیلیا وقتی مطلب رو زیاد میبینن حوصلشون نمیکشه بخوننن

  • m

    بله شکل مطالعه امروزی ها تبدیل شده به چند کلمه و حوصله خوندن ندارند
    در روزگار ما هر روز یک کتاب می خواندیم

    خواهش می کنم ممنونم از مطالب با ارزش و قابل توجهی که ارسال می کنید

  • ستاره درخشان

    واقعا عالی بود و قابل توجه جامعه ی مرد سالاری

پسند

موردی برای نمایش وجود ندارد.

بازنشر