دوستان یه ترفند جالب واسه برش کیک تو خامه کشی واسه اینکه اندازه ها یکسان باشند از یه سر بطری استفاده کنید.کیک شیفون خودم هست که هم اندازه با کمک سر بطری برش زدم.
سربطری ماشعیر گذاشتم از پایین کیک شروع کن سر بطری بذار لبه اش و با چاقو آروم همینطور که کیک رو میچرخونی علامت بزن ولی زیر کیکت یه چیز بذار بعد راحت جداش کن همینطور ادامه بده تا چند تکه ی مساوی داشته باشی
$$zahra$$$
کوچیک درمیاد
setareh
نه بزرگه قالب گرد ۲۵ سانتی
$$zahra$$$
سربطری ککوچیکه ،نمیدونم چجوردرست کردی
setareh
سربطری ماشعیر گذاشتم از پایین کیک شروع کن سر بطری بذار لبه اش و با چاقو آروم همینطور که کیک رو میچرخونی علامت بزن ولی زیر کیکت یه چیز بذار بعد راحت جداش کن همینطور ادامه بده تا چند تکه ی مساوی داشته باشی
$$zahra$$$
اگه بببنم متوجه میشم اینطور بلدنیستم
setareh
اگه بببنم متوجه میشم اینطور بلدنیستم
خودمم یادم نیست کجا دیدم ولی چون تمرین کردم یاد گرفتم حالا اگه باز به چشم خورد همینجا میذارم
آرش ( گروه لاله های سرخ )
لینک