این کیک رو هم خودم درست کردم
کاکائوش هنوز گرم بود ریختم رو خامه آب شد
خ
آرد
۲.۵ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
روغن مایع
۱/۲ پیمانه
شیر
۱ پیمانه
وانیل
نوک قاشق چای خوری
پیکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
۲
بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه
۳
بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .
۴
طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک
☆꧁༒SARA༒꧂☆
پس طرز تهیه اش کو؟
☆꧁༒SARA༒꧂☆
خرابکاری هم کردی عاره
คຊitค
با طرز تهیه بزارم ...چشوم
Shbnm
خوشمزه ست
คຊitค
باید خراب کاری کرد ک بتونی هنرمند بشی خ
คຊitค
خیلیییی جاتون سبز بود
☆꧁༒SARA༒꧂☆
کپشن کیک کووو تا درست کنم
คຊitค
باوشه الان میدم
คຊitค
کجا بدم کپشنو؟
☆꧁༒SARA༒꧂☆
پست ویرایش بزن متن بذار تو پست
คຊitค
زدم خیلی زیاد شد خخ
☆꧁༒SARA༒꧂☆
خب دختر فاصله بین خطوط کم کن تا راحت خونده بشه
الان باید با قطار رد بشم بخونم
☆꧁༒SARA༒꧂☆
دستت طلااا آزیتا
คຊitค
الفدا درستش کردم ...
ببین چ کار سختی کردماااا خخ
Bijan
آفرین.. رنگ و زوش که خوبه.. طعمشو نمی دونم. حتما اونم خوبه
ولی مشخصه هنرمندی حداقل توی کیک پزی😂💐🌷
คຊitค
ممنون این جوریاهم نیس تازه دارم راه میفتم خ
Bijan
همینم خوبه..معلومه استعدادشو داری😊
setareh
اینم خوبه ولی همیشه سعی کن به موادت مخصوصا کار باخامه وقت بدی