آشپزی
۸۱۹ پست
۹۷ مشترک
۴۵ پسند
عمومی

رتبه گروه

مبنای تعداد کاربر رتبه ۳۱
مبنای تعداد هوادار رتبه ۳۳
مبنای تعداد ارسال رتبه ۵۴

گروه امروز فاقد فعالیت بوده است.

کاربر فعال ماه مشخص نمی‌باشد.

بازنشر کرده است.
دوستان این گروه آشپزی کلیکی هاست
خانم ها و دختر خانم های کلیکی ها
منتظر دستور تهیه غذاهای استان خودتون هستیم

بزن رو لینک عضو شو
لینک
لینک
اینم کیک شیفون برش زده با سر بطری که شد کیک تولدم جا همتون خالی بافت عالی و نرمی داشت بعد دستورشو میذارم براتون.
بازنشر کرده است.
دوستان یه ترفند جالب واسه برش کیک تو خامه کشی واسه اینکه اندازه ها یکسان باشند از یه سر بطری استفاده کنید.کیک شیفون خودم هست که هم اندازه با کمک سر بطری برش زدم.
مشاهده ۷ دیدگاه ارسالی ...
بازنشر کرده است.
لواشک سیب با چندتا هلو الان فصل میوه ها تابستونه اس و واسه تنوع لواشک دستتون بازه
بازنشر کرده است.
سمبوسه رولی
سیب زمینی:/گوشت چرخ کرده /پیاز/تره و جعفری :به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی..من فلفل زیاااااد میزنم
نان لواش :به مقدار لازم
دوست داشتین سوسیس ریز کنیدبجای گوشت و سیب زمینی بذارید
پیاز تفت بدید بعد گوشت اضافه کنیددر حین تفت مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه داخل آن بریزید
سیب زمینی هارو آبپز کنین و بعد رنده..همه مواد قاطی میکنید..نون لواش ها الان گرد و بسته بندی میفروشند.نبود نون مستطیلی ببرید..مواد داخل هر مستطیل بذارید و نون بپیچید.
تو روغن سرخ کنید ..میخواین پیتزایی باشه توش مواد پیتزا بذارید.
مشاهده ۶۶ دیدگاه ارسالی ...
پلوتن ...سالاد آزیتایی
طرز تهیه
برنج رو خیس میکنی ابکش میکنی ..دم میدی و تن ماهی رو باهاش مخلوط میکنی ...و تمام
بازنشر کرده است.
این کیک رو هم خودم درست کردم
کاکائوش هنوز گرم بود ریختم رو خامه آب شد خ
آرد
۲.۵ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
روغن مایع
۱/۲ پیمانه
شیر
۱ پیمانه
وانیل‏
نوک قاشق چای خوری
پیکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
۲
بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه
۳
بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .
۴
طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک
مشاهده ۱۸ دیدگاه ارسالی ...
هنر خودمه
بازنشر کرده است.
نخود / سیر / جعفری/ پیاز / بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کنجد / فلفل سیاه و فلفل قرمز (هر چه بیشتر تندتررر)
نمک
بعضی ها ی دونه سیب زمینی هم تو مواد میذارن برای چسبندگی
نخودهارو 48 ساعت بخیسونین..بعد آبکش کنین ..بعد چرخ کنین تا خمیر بشه.
بار دوم با جعفری و سیر و پیاز چرخش کنید.
اینجا نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کنجد و بکینگ پودر را به مایه فلافل اضافه می کنیم .
اگر دیدین مایه فلافل کمی سفت ی کوچولو آب بهش اضافه کنید
2 ساعت بذارید یخچال خووب مواد به خورد هم برند.آها ما جنوبی ها ادویه مخصوص فلافل داریم
معروف ترینش در آبادان گیر میاد ....مواد با دستگاه فلافل زن تو ماهی تابه بذارید تا سرخ بشه
روغن میخوااادااا با خیار شور و گوجه ساندویچ کنید نوش جاان

لینک
بازنشر کرده است.
طرز تهیه نون و رب
ابتدا نان را به اندازه برش زده رب را روی نان میمالیم و نوش جان میکنیم
به به چه گروه باحالی مرسی سارا جون
بازنشر کرده است.

حرفي ك حقيقت داشته باشه ،
پشت سرت گفته نميشه!!!
بازنشر کرده است.

به بعضیام باس گفت :
نه هیچي نباس گفت 
فقط باید تو چششون نگاه كرد
و جلو پاشون تف كرد و رد شد!!!
ولی از نقش بازی کردناتون خسته شدیم...
بازنشر کرده است.

رفيق اونه ك وقتي ويس ميفرسته 

مطمئن باشي نبايد جلو خانواده گوش كني!!!

. صگ تو روح پلید لارجت...