والا ب زبون محلی ما بهش میگیم ترشی لگیجی این گیاه کوچیکشو ترشی میکنن داخلش دونه سیاه رنگ با مایع غلیظ قرمز شبیه هندونه ولی بزرگش شکاف میخوره میخوریم کوچیکشم ترشی میکنن امشب خریدم کیلو25تومن
لیجی، لگیجی
با شروع بادهای گرم تابستان، هنگامی که کمتر گیاهی تاب مقاومت در برابر تش بادها را دارد.بوته ای در زمین های خشک دشتستان و شاید بیشتر نقاط کویری ایران می روید که در زبان محلی آن را "لیجی" یا "لگیجی" می گویند.
این گیاه چند ساله است و در زمستان ها کاملا خشک می شود و با سروع گرما دوباره سبز می شود. لگیجی که بسیار پر میوه است دارای گل سفی بسیار قشنگی است که پرچمی بلند در وسط دارد.
میوه آن شبیه به هندوانه کشیده در ابعاد بسیار کوچک(به اندازه دو بند انگشت) است و "گو" نامیده می شود.
مردم منطقه از میوه نارسیده آن ترشی می گیرند و جالب است بدانید از شخصی که به تازگی از اروپا برگشته بود شنیدم،ترشی لگیجی در فروشگاه های ایتالیا به عنوان محصولی از کشورهای آفریقایی به فروش می رفت.
میوه رسیده این گیاه هنگامی قابل خوردن است که پوسته نرم آن شکافته شود. محتویات داخلی میوه رسیده مانند هندوانه قرمز رنگ است و دانه های کوچکی به اندازه دانه های ماش و به رنگ خاکستری و گاها تیره ای درون آن به وفور یافت می شود که اگر زیر دندان له شوند طعمی تند دارند و بهترین راه مصرف آن، قورت دادن است
پیمان
shamim
بفرما
shamim
پیمان
ترشیه ها
shamim
فعلا کشتن گربه واجب تره
پیمان
گربه کجاست بیام کمک
shamim
تویی دیگه
پیمان
وا خو ترشی دوست نداری بگو خخ
shamim
نه دوست دارم
پیمان
خو بفرما تاحالا از این ترشیا خوردی؟
shamim
نه
پیمان
تقدیم ب تو
shamim
ممنون ترشی جیه؟؟
پیمان
والا ب زبون محلی ما بهش میگیم ترشی لگیجی این گیاه کوچیکشو ترشی میکنن داخلش دونه سیاه رنگ با مایع غلیظ قرمز شبیه هندونه ولی بزرگش شکاف میخوره میخوریم کوچیکشم ترشی میکنن امشب خریدم کیلو25تومن
پیمان
لیجی، لگیجی
با شروع بادهای گرم تابستان، هنگامی که کمتر گیاهی تاب مقاومت در برابر تش بادها را دارد.بوته ای در زمین های خشک دشتستان و شاید بیشتر نقاط کویری ایران می روید که در زبان محلی آن را "لیجی" یا "لگیجی" می گویند.
این گیاه چند ساله است و در زمستان ها کاملا خشک می شود و با سروع گرما دوباره سبز می شود. لگیجی که بسیار پر میوه است دارای گل سفی بسیار قشنگی است که پرچمی بلند در وسط دارد.
میوه آن شبیه به هندوانه کشیده در ابعاد بسیار کوچک(به اندازه دو بند انگشت) است و "گو" نامیده می شود.
مردم منطقه از میوه نارسیده آن ترشی می گیرند و جالب است بدانید از شخصی که به تازگی از اروپا برگشته بود شنیدم،ترشی لگیجی در فروشگاه های ایتالیا به عنوان محصولی از کشورهای آفریقایی به فروش می رفت.
میوه رسیده این گیاه هنگامی قابل خوردن است که پوسته نرم آن شکافته شود. محتویات داخلی میوه رسیده مانند هندوانه قرمز رنگ است و دانه های کوچکی به اندازه دانه های ماش و به رنگ خاکستری و گاها تیره ای درون آن به وفور یافت می شود که اگر زیر دندان له شوند طعمی تند دارند و بهترین راه مصرف آن، قورت دادن است
shamim
ممنون از اطلاعاتت و ممنون از پستت
پیمان
باشه
shamim
پیمان
خخ